Bună seara, douămiicinsprezece, și bună să-ți fie muzica.

 

cropped-peter-2.jpg

 

 

 

Bună dimineața, lui douămiicinsprezece și vouă, și toate cele cuviincioase pentru un an nou cât mai bun.

Și cum un an nou cât mai frumos, după muzică se cunoaște, și o dimineață la fel, vă aduc spre cunoștință o melodie din anul care tocmai s-a evaporat.

Rhodes, cu a lor Dimineață ( Morning ), a fost una dintre melodiile anului trecut, care m-a încântat până peste putință. Am ascultat-o dimineața, seara, la prânz și la oricare ceas al zilei. Ceasuri întregi pe repeat sau numai o singură dată-n zi. La boxe, până vibra podeaua sau în surdină, abia șoptită. Acasă, în pat, răsucind  după mine așternuturile calde, cu sărut de soare pe genunchi sau în mijlocul câmpului, pe  telefon, cu ochii lipiți de cerul unui amurg abia înstelat și spatele lipit de pământul reavăn și înverzit.

O  melodie care m-a ridicat din morți și care m-a băgat în boale.  Care mi-a fost bună în singurătate, fiindcă și-a răsucit brațele muzicale pe lângă mine, ridicându-mă pe sus, ca pe o iubită. O melodie cu care am bucurat și alți oameni frumoși. O melodie fără de care douămiipaisprezece ar fi fost cu mult mai șters, eu mai săracă.

O melodie pe care v-o dedic și vă invit să o priviți în ochi, să vă țineți cu ea de mână și să vă mărturisiți, vouă și celui/ celei pe care n-ați vrea niciodată să vă dispară din inimă, că iubirea e tot ce ne trebuie. Pe anul ăsta, dimineața și până la sfârșit.

Sfârșită de răceală, vă zic la mulți ani și audiție plăcută.

 

Advertisements

2 thoughts on “Bună seara, douămiicinsprezece, și bună să-ți fie muzica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s