Aripi în dar. Cu ochii închiși, Lapsley.

Dăruiește-mi aripi e  o carte scrisă  de un neamț cu nume imposibil de pronunțat și de reținut, pe care oricum nu-l mai știu cum îl cheamă. Dar, nu asta e important. Ci că e una dintre cele mai frumoase cărți pentru copiii mici, dar și pentru copiii din oamenii cei mari.

E o carte pe care o citești pe nerăsuflate. Trei sferturi e plină de ilustrații minunate. Oricum, nu poți respira de drag când îți pică ochii pe ea. E o carte pe care am vrut să ți-o cumpăr, dar nu se mai găsește în librării și să ți-o dăruiesc în locul aripilor pe care n-am știut să ți le zbor.. Dacă o să o găsesc vreodată, o s-o primești. Și atunci , să știi că sunt îndrăgostită de tine. Sau cel puțin, că am fost așa.

Lapsley,  o copilă de șaptesprezece ani, cântă cumva despre cartea asta, cu îngeri și copii. Și o face răscolitor de bine. Așa îmi sună mie și mă stârnește să-ți desenez aripi. Măcar la mine-n cap. Poate într-o zi, vei pluti cu ele. Sau poate o să pot vedea  eu ‘the big picture’ și n-or să mă mai doară ale mele. Și am zbura amândoi. Întru ceva.

Unui X și tuturor copiilor, îngerilor, pictorilor din voi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s